De Hondenthuiskapper
!!LET OP!! Ik ben gestopt met het aan huis trimmen van honden. Ik verwijs u graag door naar de website van mijn trimsalon in Onderdendam: www.trimsaloon.nl 
 
 
 


 

De Hondenthuiskapper 

Ingrid's Trimsaloon 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Ingrid Smelt. Ik ben gediplomeerd hondentrimster sinds 2008.

!! IK BEN GESTOPT MET HET AAN HUIS TRIMMEN VAN HONDEN.!!

Wel bent u meer dan welkom om bij mij in de salon te komen met uw hond(en). 

Hiervoor verwijs ik u graag door naar de website:

www.trimsaloon.nl

Hopelijk tot ziens in mijn prachtige nieuwe salon in Onderdendam!

In het verleden heb ik een trimsalon gehad in Bedum. Na een tijdelijke stop ben ik in 2013  begonnen als hondenthuiskapper, sinds 2021 werk ik weer vanuit de salon in Onderdendam. 


Bij mij in de salon is het geen enkel probleem als u graag bij de behandeling wilt blijven. Dit vind ik heel begrijpelijk. Wel vraag ik u dan om afstand van de trimtafel te houden omdat uw hond anders bevestiging bij u zoekt, en mijn werk daardoor een stuk lastiger en daardoor mogelijk ook risicovoller wordt omdat ik met scherpe materialen werk.